20. august 2018 - Nyheder

Børnenes Dag

 

BØRNEFEST: I år blev Vapnagaards beboere snydt for sankthansaften. Afbrændingsforbuddet gjorde, at Aktivitetsudvalget på Vapnagaard valgte at aflyse den ellers så traditionsrige aften i bebyggelsen.

- Men det betyder ikke, at alle børnene skal snydes for de traditionelle forlystelse, lyder det fra Aktivitetsudvalgets formand, Ole Karlsson.

Sammen med Sarah Staal fra Boliggårdens boligsociale indsats på Vapnagaard og Anette Carlsen fra Kulturhus Syd har Ole derfor arrangeret Børnenes Dag på Vapnagaard, en stor fest, hvor børn i alle aldre kan komme og have nogle sjove timer.

Søndag den 2. september fra klokken 11 til klokken 15 er der lagt op til masser af sjov. De forlystelser, der skulle have kørt til sankthans: Rodeotyren, gadetoget, klatrevæggen og High Jumperen bliver sat op på området ved Gl. Vapnagaard.

Forlystelserne koster en flad femmer at prøve, og hvis man er sliksulten, så kan man score en gang popcorn, slush ice eller bage snobrød – også for en femkrone.

Billetter til de kørende forlystelser samt til snacks kan købes på dagen (kontant eller MobilePay), og man kan også købe et værdikort med seks billetter for 25 kroner.

Derudover har man i samarbejde med en række sports- og fritidsklubber arrangeret en række andre sjove og helt gratis aktiviteter. FDF-spejderne laver en mini-sommerlejr, hvor man kan prøve at være spejder for en dag, og eSportsklubben Hydras stiller PS 4 maskiner op, så kan man prøve at spille Fortnite.

Der bliver også mulighed for at prøve en række sportsgrene som brasiliansk Jiu-Jitsu, amerikansk fodbold, boksning, fodbold og floorball.

For de allermindste har Billedskolen i Toldkammeret arrangeret flere kreative aktiviteter, og så kommer Pingvinen Tripper og Musen Lasse også forbi.

- Vi håber at rigtig mange kommer og leger med, og man behøver ikke bo på Vapnagaard for at deltage – alle er velkomne, lyder det fra Ole Karlsson.

-… og hvis far eller mor synes det lyder hårdt, så har vi lavet en forældrelounge med gratis kaffe og dagens aviser inde i Kulturhus Syd, fortæller Anette Carlsen.

Hvis man i løbet af dagen bliver rigtig sulten, så sælger Vapnagaards nye spisested, Café Mai, mad og drikke på dagen.

BD

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.