11. juli 2017 - Nyheder

Blokbede - et for et

GRØNT: Flere beboere har ringet og spurgt, hvad status er på blokbedene. Nogle har nemlig bemærket, at de er blevet lidt "langhårede" og undret sig.

Vapnet.dk fangde gartnermester Daniel Pedersen og spurgte ham, om der er en tidsplan for arbejdet.

- Lige nu har jeg mindst to folk på konstant. De tager bedene et af gangen, men det er en større omgang, fortæller Daniel.

Da der er udsigt til, at Vapnagaard desværre skal gennem endnu en renovering af facaderne p.g.a. situationen med de uheldige vindspærreplader (MgO), har man valgt ikke at lave en omfattende omlægning af bedene - det vill være at bruge penge på noget, der måske bliver ødelagt af stilladser og lifte.

- Derfor luger og klipper vi den eksisterende bevoksning, men det tager sin tid - desværre, lyder det fra gartnermesteren.

- Vi er i blevet færdig med Blishøj og er på vej videre rundt (teamet går med uret hele vejen rundt om Vapnagaard. red). Afhængig af vind og vejr, kan vi nå mellem et og to bede om dagen, så det tager noget tid før vi er færdig med alle 57 blokbede, forklarer Daniel til vapnet.dk

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.