7. marts 2019 - Nyheder

Beboerbibliotek i Servicecentret

 

BØGER: Tre reoler småt fyldt med bøger skal være starten på et nyt beboerbibliotek i Vapnagaard Servicecenter.

Idéen er, at man kan komme og hente en bog - ganske gratis, og eventuelt samtidig lægge en bog man selv er færdig med. På den måde kan beboerne på Vapnagaard dele bøger med hinanden.

Nyt bib web 1

Systemet med brugerdrevne minibiblioteker kender man fra mange steder. Nogle steder er det bare et enkelt skab i en lygtepæl, andre steder er det en hylde eller to i det lokale supermarked.

Ligger du inden med bøger, du selv er færdig med, så kan du komme op i Vapnagaard Servicecenter, Hovmarken 7 og sætte dem op i reolerne, så kan andre få glæde af dem.

I øjeblikket er der flest bøger på dansk, men der er også enkelte på engelsk, tysk og fransk. 

Bøgerne står (meget passende) op i mod det gamle bibliotek i Servicecentret. Lige ved siden af de to nye beboercomputere.

De to computerer er til fri afbenyttelse for alle beboere. Der er installeret webbrowser og den lille office-pakke på begge maskiner.

Maskinerne er ikke til spil, og man skal være opmærksom på, at man kan blive "set over skulderen" mens man arbejder på de to PC'er.

 

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.