27. Marts 2018 - Nyheder

Arabisk bryllup

ARABISK BRYLLUP: Bestyreren af Vapnagaards Facebook-side, Jytte Olesen og Vapnagaard Nyts 'hoffotograf', Bendt Olesen var mandag rykket ud til Hestens Bakke for at dække arabisk bryllup.

- Lina og Yaya blev gift i går mandag, og sidst på eftermiddagen ankom brudgommen til Hestens Bakke for at hente sin brud, skriver Jytte Olesen på Facebook og fortsætter:

- Yaya gik fra parkeringspladsen mod opgangen flankeret af musikere, der fulgte med helt op i lejligheden, hvor de fortsatte med at spille og tromme. Jeg var også med inde i lejligheden, og der er noget meget specielt og smukt ved musikken inde i lejligheden, hvor der bliver spillet og danset for brudeparret. Bagefter kom musikken ud med både gæster og brudepar, og der bliver spillet og trommet hele vejen ud til bilen, hvor pigerne igen dansede for brudeparret. Herfra gik turen til den store bryllupsfest med ca. 300 gæster. Det er meget smukt, og vi ønsker brudeparret et stort til lykke. 

Tillykke til Lina og Yaya!

Du kan se flere af Bendt Olesens billeder ved at klikke her. 

Du kan se Jytte Olesens videoklip fra bryllupsoptoget ved at klikke her.

Tekst: Jytte Olesen Foto: Bendt Olesen Video: Jytte Olesen

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.