26. oktober 2017 - Nyheder

Afkalk vandhanen i et snuptag

VEDLIGEHOLD: Vand feder ikke, så der er intet, der sætter sig på sidebenene. Til gengæld sætter det sig på din vandhane - det vil sige, den smule kalk, der er i alt vand, sætter sig over tid som en ganske ufarlig men irriterende belægning i filteret på din vandhane.

Det er nu ganske let at slippe af med igen, endda uden du behøver at skille vandhanen ad. Ingredienserne har du i dine køkkenskuffer.

Følg instrukserne herunder - eller klik her for at hente opslaget med afkalkningstippet.

Du kan sagtens gøre det samme med dit bruserhoved, så skal du bare bruge et større stykke toiletpapir og husholdningsfilm.

1: Det eneste du skal bruge er lidt eddike, et stykke husholdningsfilm, lidt vat eller toiletpapir og en elastik eller to.

2: Fold en fem-seks ark toiletpapir sammen og hæld rigeligt med eddike over, det skal være helt gennemvædet.

3: Læg det eddike-våde papir midt på et stykke husholdningsfilm på størrelse med en frokosttallerken.

4: Vikl papir og film omkring ”tuden” på din vandhane, sådan at eddike-papiret er presset godt op i mod der, hvor vandet kommer ud. Vikl derefter husholdningsfilmen godt omkring vandhanen, og sæt en eleatik eller to omkring så det bliver siddende.

5: Efter nogle timer kan du tage det hale af igen. Rengør vandhanen med en ren karklud og lad vandet løbe et halv minuts tid. Du kan eventuelt gøre dette om aftenen inden du går i seng, så er vandhanen fin igen næste morgen.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenteret, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.