27. september 2016 - Faste Aktiviteter

Vapnagaards Fotostudie

FOTO: Studenterbilleder, bryllupsbilleder, portrætter. Vapnagaard Nyts fotograf Bendt Olesen laver lidt af hvert i Vapnagaards Fotostudie på Hestens Bakke 30.

Siden fotostudiets opstart i november 2015 har Bendt og Jytte Olesen haft godt 400 beboere fra Vapnagaard igennem studiet. Her kan du som beboer på Vapnagaard ganske gratis få lavet blandt andet portrætter, familiebilleder, børnebilleder og ikke mindst julebilleder – vi nærmer os jo så småt den stundende højtid, så måske du bør overveje at sende et kønt juleskilderi af dig selv i nissetøj til Faster Erna i Tarm eller Farbror Ismael fra Izmir.

Som beboer på Vapnagaard har du i hvert fald muligheden for at kontakte Bendt, hvis du ønsker at få taget et billede i fotostudiet, hvor der er lyssætning, forskellige baggrundstæpper og fotografering i fin kvalitet – altså fuldstændigt som i et ’rigtigt’ fotostudie. Forskellen er blot, at du som beboer på Vapnagaard ikke betaler noget for at få taget et billede i Vapnagaards Fotostudie.

Du skal blot kontakte Bendt Olesen for at lave en aftale om fotografering. Det gør du ved at skrive til Bendt på mail-adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysninger om dit navn og dit telefonnummer, så Bendt har mulighed for at komme i kontakt med dig.

LÆS MERE OM JULEFOTOGRAFERING HER

 Fotostudie KOLLAGE 2

Foto: Bendt Olesen og Mikkel Frank

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.