12. Marts 2018 - Arrangementer

N. P. Dahlerup udstiller i Kulturhus Syd

UDSTILLING: Udstilling af 22 malerier af N. P. Dahlerup marts måned 2018.

Kunstmaler og Grafiker N. P. Dahlerup udstiller 22 malerier i marts måned 2018 i Kulturhus Syd, Hovmarken 7, Helsingør.

Dahlerup har malet, tegnet, arbejdet med grafik og ikoner m.m. Han har i mange år været medlem af Vapnagaards Malegruppe og Kunstforeningen for Helsingør og Omegn. Han har udstillet på Charlottenborg, været med i flere censureret udstillinger.

Udstillet på Biennaler i Italien, solgt malerier i udlandet og i Danmark. Der hænger mange malerier af Dahlerup i både hjem, industri og virksomheder. Han har mest malet i olie, men i dag også i acryl.

Kom og se hans malerier i Kulturhus Syd ved at gå i Vapnagaard Servicecenter samme sted og spørge, om I kan gå ind og kigge eller kontakt: Kunstkoordinator Elisabeth Tasarek Dahlerup på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

- dels for at se udstillingen, dels hvis du/I selv har lyst til at udstille, det kan være malerier, tegninger, fotos og andet.

N. P. Dahlerup-malerier, marts måned 2018, Kulturhus Syd (Hovmarken 7).

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.